fbpx

Banketu karte 4

Šajā banketu ēdienkartē ietverta plaša uzkodu izvēle, divi pamatēdieni un mini desertu izlase. Cena vienai personai 55 €. Minimālais pasūtījums no 20 pers.

Kafija, tēja, ūdens un maizes groziņš iekļauts cenā.

Apraksts

Uzkodas un salāti

  • Kūpināta laša un zaļo lapu salāti ar tomātiem, viegli marinētiem gurķiem un citrusu mērci
  • Burrata siera, zaļo lapu un rukolas salāti ar svaigām zemenēm
  • Grilētas vistas un zaļo lapu salāti ar svaigiem gurķiem, vīģēm, mandelēm un Balsamico - medus merci
  • Zivju asorti - mazsālīta laša fileja, mīdijas, kalmāru gredzeni, tīģergarneles, anšovi un olīvas
  • Plāni griezts viegli cepts tuncis ar svaigām spinātu lapām, kaperiem un marakujas mērci
  • Lēni gatavots astoņkājis ar blanšētiem sparģeļiem, apelsīnu filejām un Holandes mērci
  • Brieža gaļas tartars ar ceptu bieti, marinētu olas dzeltenumu un trifeļu pulveri
  • Plāni griezta jēra ciska ar sparģeļiem, paipalu olu un karamelizētiem sīpoliem
  • Portobello sēņu un pīles gaļas Confit ar gurķu tartaru un sieru Camembert
  • Antipasti – zaļās un melnās olīvas, artišoki, saulē kaltēti tomāti, pērļu sīpoliņi Cipolline un mazie, marinētie gurķīši Cornichon

Pamatēdieni

2 pamatēdieni pēc Jūsu izvēles

  • Paltusa fileja ar ceptu selerijas sakni, tomātu salsu un kaperiem
    vai
  • Cepta pīles krūtiņa ar burkānu krēmu, šimeji sēnēm, turku zirņiem un trifeļu mērci
    vai
  • Liellopa filejas steiks ar kūpinātiem kartupeļiem, sparģeļiem, baklažānu krēmu un trifeļu merci

Mini deseru izlase

  • Šokolādes trio – braunijs ar krēmu un šokolādes skaidiņām
  • Tartalete ar marakujas musu un svaigām avenēm
  • Matcha Panna Cotta ar pistācijām