Šajā banketu ēdienkartē ietverta plaša uzkodu izvēle, divi pamatēdieni un mini desertu izlase. Cena vienai personai 55 €. Minimālais pasūtījums no 20 pers.
Kafija, tēja, ūdens un maizes groziņš iekļauts cenā.
Apraksts
Uzkodas un salāti
Kūpināta laša un zaļo lapu salāti ar tomātiem, viegli marinētiem gurķiem un citrusu mērci
Burrata siera, zaļo lapu un rukolas salāti ar svaigām zemenēm
Grilētas vistas un zaļo lapu salāti ar svaigiem gurķiem, vīģēm, mandelēm un Balsamico - medus merci
Zivju asorti - mazsālīta laša fileja, mīdijas, kalmāru gredzeni, tīģergarneles, anšovi un olīvas
Plāni griezts viegli cepts tuncis ar svaigām spinātu lapām, kaperiem un marakujas mērci
Lēni gatavots astoņkājis ar blanšētiem sparģeļiem, apelsīnu filejām un Holandes mērci
Brieža gaļas tartars ar ceptu bieti, marinētu olas dzeltenumu un trifeļu pulveri
Plāni griezta jēra ciska ar sparģeļiem, paipalu olu un karamelizētiem sīpoliem
Portobello sēņu un pīles gaļas Confit ar gurķu tartaru un sieru Camembert
Antipasti – zaļās un melnās olīvas, artišoki, saulē kaltēti tomāti, pērļu sīpoliņi Cipolline un mazie, marinētie gurķīši Cornichon
Pamatēdieni
2 pamatēdieni pēc Jūsu izvēles
Paltusa fileja ar ceptu selerijas sakni, tomātu salsu un kaperiem vai
Cepta pīles krūtiņa ar burkānu krēmu, šimeji sēnēm, turku zirņiem un trifeļu mērci vai
Liellopa filejas steiks ar kūpinātiem kartupeļiem, sparģeļiem, baklažānu krēmu un trifeļu merci
Mini deseru izlase
Šokolādes trio – braunijs ar krēmu un šokolādes skaidiņām