Šajā banketu ēdienkartē ietverta plaša uzkodu izvēle, divi pamatēdieni un mini desertu izlase. Cena vienai personai 45 €. Minimālais pasūtījums no 20 pers.
Kafija, tēja, ūdens un maizes groziņš iekļauts cenā.
Apraksts
Uzkodas un salāti
Plāni griezta laša fileja ar mazsālītajiem gurķiem un svaigiem redīsiem
Tīģergarneles saldā čili un kinzas marinādē
Rostbifs ar rukolu, šimeji sēnēm, sieru Parmesan un ķiršu gēlu
Žāvēts Katalonijas reģiona šķiņķis ar Cantaloupe meloni
Buffalo Mozzarella siera un zaļo lapu salāti ar svaigām zemenēm
Klasiskie Cēzara salāti ar tīģergarnelēm
Viegli kūpinātu baklažānu salāti ar ledus salāta lapām, avokado, redīsiem, griķiem, pistācijām un greipfrūtu mērci.
Pamatēdieni
2 pamatēdieni pēc Jūsu izvēles
Melnās mencas fileja ar burkānu krēmu, sēnēm, turku zirņiem un Café de Paris mērce vai
Cepta pīles krūtiņa ar burkānu krēmu, šimejisēnēm, turku zirņiem un trifeļu mērci vai
Cūkgaļas fileja ar burkānu krēmu, ceptiem mazajiem kartupeļiem, saulē kaltētiem tomātiem un sarkanvīna mērci
Mini deseru izlase
Mascarpone - kokosa krēms ar persikiem un šokolādes skaidiņām
Šokolādes braunijs ar sāļo karameli un lazdu riekstiem
Citronu kūciņa ar svaigām zemenēm un kraukšķīgām vafeļu - šokolādes bumbiņām