fbpx

Banketu karte 3

Šajā banketu ēdienkartē ietverta plaša uzkodu izvēle, divi pamatēdieni un mini desertu izlase. Cena vienai personai 45 €. Minimālais pasūtījums no 20 pers.

Kafija, tēja, ūdens un maizes groziņš iekļauts cenā.

Apraksts

Uzkodas un salāti

  • Plāni griezta laša fileja ar mazsālītajiem gurķiem un svaigiem redīsiem
  • Tīģergarneles saldā čili un kinzas marinādē
  • Rostbifs ar rukolu, šimeji sēnēm, sieru Parmesan un ķiršu gēlu
  • Žāvēts Katalonijas reģiona šķiņķis ar Cantaloupe meloni
  • Buffalo Mozzarella siera un zaļo lapu salāti ar svaigām zemenēm
  • Klasiskie Cēzara salāti ar tīģergarnelēm
  • Viegli kūpinātu baklažānu salāti ar ledus salāta lapām, avokado, redīsiem, griķiem, pistācijām un greipfrūtu mērci.

Pamatēdieni

2 pamatēdieni pēc Jūsu izvēles

  • Melnās mencas fileja ar burkānu krēmu, sēnēm, turku zirņiem un Café de Paris mērce
    vai
  • Cepta pīles krūtiņa ar burkānu krēmu, šimejisēnēm, turku zirņiem un trifeļu mērci
    vai
  • Cūkgaļas fileja ar burkānu krēmu, ceptiem mazajiem kartupeļiem, saulē kaltētiem tomātiem un sarkanvīna mērci

Mini deseru izlase

  • Mascarpone - kokosa krēms ar persikiem un šokolādes skaidiņām
  • Šokolādes braunijs ar sāļo karameli un lazdu riekstiem
  • Citronu kūciņa ar svaigām zemenēm un kraukšķīgām vafeļu - šokolādes bumbiņām