fbpx

Banketu karte 2

Šajā banketu ēdienkartē ietverta plaša uzkodu izvēle, divi pamatēdieni un mini desertu izlase. Cena vienai personai 40 €. Minimālais pasūtījums no 20 pers.

Kafija, tēja, ūdens un maizes groziņš iekļauts cenā.

Apraksts

Uzkodas un salāti

  • Valdorfa salāti ar plāni grieztu bumbieri un zilo sieru
  • Astoņkājis un mīkstčaulu krabja tempura ar salātlapām, mango, avokado, paipalu olu un Sambala mērci
  • Cūkgaļas filejas medaljoni ar sinepju – zaļumu mērci
  • Smalcināts pīles gaļas Confit ar blanšētiem mazajiem burkāniem un svaigām ogām
  • Zandarta fileja zaļumu marinādē ar sezonas sakņaugiem
  • Plāni griezta laša fileja ar marinētiem gurķīšiem
  • Pašu gatavots humoss ar dārzeņiem, grilētu pitas maizi un ķirbju eļļu

Pamatēdieni

2 pamatēdieni pēc Jūsu izvēles

  • Sarkanvīnā sautēti teļa vaigi ar krāsnī ceptiem kartupeļiem, zaļumiem, kukurūzas vālītēm un buljona mērci
    vai
  • Sama fileja ar gargraudu basmati rīsiem, zaļajiem zirnīšiem, mazajiem burkāniem un citronu–diļļu mērci
    vai
  • Vistas fileja ar krāsnī ceptiem kartupeļiem, burkāniem, putotu pastinaka biezeni, Pak Choi kāpostu un ķiršu mērci

Mini deseru izlase

  • Citronu kūciņa ar svaigām zemenēm un kraukšķīgām vafeļu-šokolādes bumbiņām
  • Šokolādes kūciņa ar kafijas krēmu un sāļo karameli
  • Mini Pavlovas ar svaigām ogām