Šajā banketu ēdienkartē ietverta plaša uzkodu izvēle, divi pamatēdieni un mini desertu izlase. Cena vienai personai 40 €. Minimālais pasūtījums no 20 pers.
Kafija, tēja, ūdens un maizes groziņš iekļauts cenā.
Apraksts
Uzkodas un salāti
Valdorfa salāti ar plāni grieztu bumbieri un zilo sieru
Astoņkājis un mīkstčaulu krabja tempura ar salātlapām, mango, avokado, paipalu olu un Sambala mērci
Cūkgaļas filejas medaljoni ar sinepju – zaļumu mērci
Smalcināts pīles gaļas Confit ar blanšētiem mazajiem burkāniem un svaigām ogām
Zandarta fileja zaļumu marinādē ar sezonas sakņaugiem
Plāni griezta laša fileja ar marinētiem gurķīšiem
Pašu gatavots humoss ar dārzeņiem, grilētu pitas maizi un ķirbju eļļu
Pamatēdieni
2 pamatēdieni pēc Jūsu izvēles
Sarkanvīnā sautēti teļa vaigi ar krāsnī ceptiem kartupeļiem, zaļumiem, kukurūzas vālītēm un buljona mērci vai
Sama fileja ar gargraudu basmati rīsiem, zaļajiem zirnīšiem, mazajiem burkāniem un citronu–diļļu mērci vai
Vistas fileja ar krāsnī ceptiem kartupeļiem, burkāniem, putotu pastinaka biezeni, Pak Choi kāpostu un ķiršu mērci
Mini deseru izlase
Citronu kūciņa ar svaigām zemenēm un kraukšķīgām vafeļu-šokolādes bumbiņām
Šokolādes kūciņa ar kafijas krēmu un sāļo karameli