Šajā banketu ēdienkartē ietverta plaša uzkodu izvēle, divi pamatēdieni un mini desertu izlase. Cena vienai personai 30 €. Minimālais pasūtījums no 20 pers.
Kafija, tēja, ūdens un maizes groziņš iekļauts cenā.
Apraksts
Uzkodas un salāti
Mazās kartupeļu pankūciņas ar siļķu fileju un biezpiena - zaļumu krēmu
Gaļas asorti un dažādu sieru uzkodu plate
Zaļo lapu salāti ar grilētiem cukini, ābolu daiviņām un kaltētām dzērvenēm
Klasiskie Cēzara salāti ar vistas fileju un Parmesan sieru
Putota kazas siera un biešu salāti ar rudzu maizes kraukšķiem, svaigiem dīgstiem un ķirbju eļļu
Pamatēdieni
Vistas fileja ar krāsnī ceptiem burkāniem, putotu pastinaka biezeni, Pak Choi kāpostiem un ķiršu mērci
Maigi sulīga cūkgaļas krūtiņa ar garšaugos ceptiem kartupeļiem, sparģeļiem, burkānu krēmu un buljona mērci