“Baltvilla” četrzvaigžņu restorāna moto ir domugrauds “Ēdiens un daba!”, tādēļ ikvienam klientam piedāvājam nobaudīt maltīti, kas ir gatavota no vietējiem, tīriem un svaigiem dārzeņiem, augļiem, gaļas un zivīm. Mūsu restorāna ēdienkartē atradīsiet gan tradicionālās Latvijas, gan internacionālās virtuves garšas, kuras šefpavārs – Antons Konstantinovs pārvērtīs aromātiskā un gardā ēdienā. Apvienojot garšas baudījumu ar neatkārtojamu skatu no vasaras terases, kurā svētku vai ikdienas maltīti var baudīt līdz 60 cilvēkiem, Jūs varēsiet nesteidzīgi atpūsties.

Bv-F-23
Bv-F-2
pavlovs7

Uzkodas

Teļa mēles Carpaccio ar mārrutku krēmu un garšaugu emulsiju  Liellopa mēle, spināti, sinepes, mārrutki, marinēti gurķi, bietes, sēnes 9.50 EUR

Foie gras Pīles aknas, ābolu sidra biezenis, sāļie rieksti, ķirši, spinātu lapas, karameļu mērce 14.50 EUR

Pašu gatavoti brieža gaļas ravioli Biešu gēls, gailenes, kūpināta majonēze, klaret kāposts, kraukšķīgu sīpolu pūderis, teļa gaļas consomme 9.80 EUR

Tunzivs tartars  Marinēts daikons, pakšoja lapas, sezama sēklas, avokādo – svaigsiera krēms 12.00 EUR

Grilētas tīģergarneles halapenjo piparu un ananāsu sulas marinadē Olu tartara mērce, plāni griezti Getliņu tomāti, ziedkāposts ar vaniļu, zaļo zirnīšu salsa 15.50 EUR

Astoņkāja uzkoda Grilēta paprika ar baziliku, pikantā chorizo – halapenjo salsa, zaļie zirnīši, tintes zivs majonēze, bisque mērce 13.50 EUR

Siltais sēņu groziņš Siera groziņš, zaļo zirnīšu salsa, biešu skābais krējums, zilie kartupeļi, baraviku – trifeļeļļas smiltis 8.00 EUR

 Cepts kazas siers ar rudens darzeņiem un garšaugu emulsiju Marinēts baklažāns, bietes, gailenes, ķirbju sēklas, zaļie zirņi, tomāts 16.00 EUR

Uzkodas pie vīna Īpaši piemeklēti sieri, gaļas asorti un dārzeņi – vīna cienītājiem 14.80 EUR

Uzkodas pie alus Īpaši piemeklēti sieri, gaļas asorti un dārzeņi –  alus cienītājiem 10.00 EUR

Salāti

Cēzara Salāti ar vistu / tīģergarnelēm / bekonu Romiešu salāti, Cēzara mērce, grauzdiņi, Parmezāna siers – vista / tīģergarneles / bekons 8.50 EUR / 10.50 EUR / 8.50 EUR

Drupināta kazas siera salāti (V) Greipfrūts, tomāti, rudzu maizes topināde, cukurzirņi 9.50 EUR

Zupas

Bekona – ķiploku zupa Sīpoli, tomāti, saldais krējums, paprikas pulveris, rudzu maize, kaņepju sviests 6.50 EUR

Tīģergarneļu un kalmāru pikantā kokospiena zupa Tomāti, austersēnes, rīsu nudeles 9.50 EUR

Teļa gaļas consomme ar benedikta olu un zaļajiem lociņiem 6.50 EUR

Pastas un pamatēdieni

Grilētas vistas pasta Dubultais siers, saldais krējums, zaļie zirņi, Dijon sinepes, brokoļi 10.20 EUR

Kartupeļu ņjoki ar gailenēm Bekons, saule kaltēti tomāti, dedzināts sviests, rukola 10.20 EUR

Pasta ar kazas sieru (Veģetārs) Biešu mērce, kumato tomāti, kale lapas, valrieksti 8.50 EUR

Kukurūzas cāļa fileja Burkānu biezenis, ņjoki, claret kāposts, topinambūra putas 11.00 EUR

Pīles krūtiņa Biešu tartars, saulespuķu sēklas, selerija saknes biezenis, kale lapas, pakšoja, kalvadosā izturēta plūme, teļa buljona – lazdu riekstu mērce 14.00 EUR

Cūkgaļas lapstiņa pagatavota 36 stundasĀbolu sidra biezenis, zaļie zirņi, marinētas gailenes, cepts kartupeļu biezenis, teļa buljona – krējuma mērce ar baravikām 11.00 EUR

Brieža karbonādes steiks Karamelizēts sarkanais kāposts, fregola ar ķirštomātiem, kale lapas, burkānu krēms, topinambūra putas, Bourbon – ābolu mērce ar ķiršiem 28.00 EUR

Liellopa filejas steiks Cepts kartupeļu biezenis, brokoļi, karamelizēti sīpoli, sēnes, violetais burkāns, bietes, teļa buljona – krējuma mērce ar baravikām 25.00 EUR

Antrekots sharole  Portobello sēne, kartupeļu biezenis ar gailenēm, violetais burkāns, teļa buljona mērce  23.00 EUR

USA choice Sirloin steiks black angus Portobello sēne, kartupeļu biezenis ar gailenēm, violetais burkāns, teļa buljona mērce  32.50 EUR

Liellopa plecs black angus  Portobello sēne, kartupeļu biezenis ar gailenēm, violetais burkāns, teļa buljona mērce 18.00 EUR

Vidusjūras mencas loins Cepts puķkāpostu biezenis, violetais burkāns, spināti ar tomātiem, Bourbon – krējuma merce 21.50 EUR

Dzeltenspuru tunzivs fileja Pakšoja, brokoļi, marinēti redīsi, zaļie zirņi, pētersīļu eļļa, bisque mērce 20.00 EUR

Zandarta fileja Cepts ziedkāpostu biezenis, brokoļi, greipfrūta segmenti, citronzāles – diļļu merce 15.50 EUR

Deserti

Big Cookie Marshmellow, cidoniju gēls, marinētas dzērvenes, zemesriekstu piens 7.80 EUR

Apelsīnu creme brule  Rabarberu un melleņu gēls, sarkanā greipfrūta segmenti 6.00 EUR

Citronu kūkas konversija Marshmallow, citronu kurds, burbona vaniļas saldējums, britu cepums 6.50 EUR

Rumbaba Bumbieru – pastinaka gaiss, bumbieru čipsis, baraviku pūderis 7.80 EUR

 Baltās šokolādes fondants ar sublimētām zemenēm  Kokosa smilts, zemenes, cidoniju gēls, zemeņu sorberts 9.20 EUR

 

 

 

cbfb4db8-43a1-43a3-9f14-5adb29462d59
Konference
199f32b7-1361-4fbe-96f9-c80d95771774
8b0a2210-2c66-4f72-8de2-5d8ea4605c26
93f7163c-32b1-4e24-b121-61be491cac60
2fe96a35-aab9-4bab-82d0-af0a70beb01d
5869c4b0-152a-484c-930a-0c51607b8a73
7c60c816-a502-446f-b590-d684752169e9
97806ff0-6987-4604-ac53-fb4ae34a54e6
a87b7062-bb9f-456a-8065-c123064732cd

Viesnīcas restorāna viena no priekšrocībām – katru dienu pie mums varat baudīt bagātīgas un gardas brokastis. Mūsu brokastīs ir gan siltie ēdieni – dažādi pagatavotas olas, pankūkas, bekons, cīsiņi, spēcinoša biezputra, gan bagātīga dārzeņu izlase, siera un gaļas uzkodas. Dažādas brokastu pārslas, tostarp pašu gatavots musli, rieksti un žāvēti augļi veselīgam dienas sākumam. Brokastu cena viesiem, kuri nenakšņo viesnīcā – 11.00 EUR. Bērniem 4-12 gadi 5.00 EUR

Brokastis darba dienās no 7:00 līdz 10:00
Brokastis brīvdienās no 7:30 – 10:30

Svētdienās no 7:30-12:00

Izbaudiet vēlās brokastis – Brunch – arī pie mums
Mūsu piedāvājumā ietilpst īpašs pārsteigums svētkos – tās ir vēlās brokastis jeb Brunch, kas ļaus izbaudīt svētku rītus nesteidzīgāk – līdz pat plkst. 15.00. Brunch ir piemērota izvēle, ja vēlaties nogaršot gan lielāku dažādu ēdienu klāstu, gan izbaudīt aromātisku kafijas vai tējas tasi kopā ar ģimeni vai biznesa partneriem.

Brunch jeb vēlās brīvdienu brokastis ir radušās 19. gadsimtā Anglijā, taču lielāku popularitāti ieguva tieši Amerikā, kur šāda veida maltīšu ieturēšana ir gluži kā iknedēļas tradīcija. Vēlajās brokastīs tiek apvienoti brokastu ēdieni, piemēram, ola ar bekonu, pankūkas vai putra ar pusdienām raksturīgu ēdienu, piemēram, zivīm, salātiem un gaļu.

zivs1
_OBD7106_web
pilesuzkoda9
degustacija-4

Apvienojot laika pārbaudīto ēdienu un mūsdienu virtuves kreatīvo tehnoloģiju iespējas, Baltvilla piedāvā doties garšu ceļojumā.
Virspavāra Antona Konstantinova iedvesmotus ēdienus vīnzinis Rihards Gulbis papildinās ar rūpīgi piemeklētiem vīniem no atzītākajiem vīnu pagrabiem.

Degustācijas ēdienkarte

 38-EUR / 1 pers

Īpaši degustācijas ēdienkartei piemeklēts vīns

   20-EUR / 1 pers

Astoņkāja uzkoda

Grilēta paprika ar baziliku, pikantā chorizo – halapenjo salsa, zaļie zirnīši, tintes zivs majonēze, bisque mērce

Pašu gatavoti brieža gaļas ravioli

Biešu gēls, gailenes, kūpināta majonēze, klaret kāposts, kraukšķīgu sīpolu pūderis, teļa gaļas consomme

Dzeltenspuru tunzivs fileja

Pakšoja, brokoļi, marinēti redīsi, zaļie zirņi, pētersīļu eļļa, bisque mērce

Pīles krūtiņa

Biešu tartars, saulespuķu sēklas, selerija saknes biezenis, kale lapas, pakšoja, kalvadosā izturēta plūme, teļa buljona – lazdu riekstu mērce

Citronu kūkas konversija

Marshmallow, citronu kurds, burbona vaniļas saldējums, britu cepums

 

Konditore Ļena Kosicina  katrā tortē, mazā  kūciņā vai desertā iegulda savu sirds siltumu un smaidu – tādēļ Baltvillas saldumi ir tik īpaši mīļi un saldi. Ļenas sirdslieta ir neparasti garšu salikumi un tekstūras, kas paver iespējas relalizēt jūsu saldos sapņus. Katru pasūtīto torti Ļena cep ar individuālu pieeju un  izdomu,  atspoguļojot  personalitāti un ar garantiju, ka otras tādas nebūs! Baltvilas saldumos satiekās labsajūta, individualitāte un neatkārtojamība. Katrs saldais kumosiņš ir pildīts ar mīlestību.

Mūsu restorāns piedāvā:

  • Gaļas, zivju, veģetāros un vegānu ēdienus;
  • Desertus
  • Starterim, pamatēdienam un desertam atbilstošu vīnu, bezalkoholiskos dzērienus un stiprinātos alkoholiskos dzērienus.

Ņemot vērā, ka Latvijā ir pieejams plašs klāsts ar vasaras un rudens dārza veltēm, ēdienkartes regulāri mainām un papildinām ar sezonai aktuāliem ēdieniem un šefpavāra īpašajiem piedāvājumiem. Tāpat arī ņemam vērā viesu vēlmes, tāpēc pirms maltītes mūsu viesus aicinām informēt, piemēram, par diētas nosacījumiem un citiem aspektiem, un mēs to noteikti ņemsim vērā, jo Jūsu garšas kārpiņu iepriecināšana ir mūsu vaļasprieks.