“Baltvilla” četrzvaigžņu restorāna moto ir Ogista Eskofjē domugrauds “Labs ēdiens ir īstas laimes pamats”, tādēļ ikvienam klientam piedāvājam nobaudīt maltīti, kas ir gatavota no vietējiem, tīriem un svaigiem dārzeņiem, augļiem, gaļas un zivīm. Mūsu restorāna ēdienkartē atradīsiet gan tradicionālās Latvijas, gan internacionālās virtuves garšas, kuras šefpavārs – Antons Konstantinovs pārvērtīs aromātiskā un gardā ēdienā. Apvienojot garšas baudījumu ar neatkārtojamu skatu no vasaras terases, kurā svētku vai ikdienas maltīti var baudīt līdz 60 cilvēkiem, Jūs varēsiet nesteidzīgi atpūsties.

la-carte-1
la-carte-2
la-carte-3

Uzkodas

Smalki griezta liellopa gaļa ar drupinātu Parmezāna sieru un dedzinātu franču bageti Liellopa fileja, sinepes, kaperi, marinēti gurķi, bietes, franču maize, paipalu ola, siers 10.80 EUR

Kūpināta lauku piles krūtiņa ar Gorgonzolas sierra krēmu un medus-pētersīļu karameli Pīles krūtiņa, bietes, rukola, ķirbis, ķirbju sēklas, bumbieris, baltvīns, Gorgonzolas krēms 11.00 EUR

Teļa mēles Carpaccio ar mārrutku krēmu un garšaugu emulsiju Liellopa mēle, spināti, sinepes, mārrutki, marinēti gurķi, bietes, sēnes 9.00 EUR

Foie gras Piles aknas, baltvīns, pastinaku- ābolu biezenis, vīģes, lazdu rieksti 15.00 EUR

Dedzināts tuncis ar avocado krēmu un pakšoju Tuncis, avocado, Teriyaki mērce, lidojošās zivs ikri, pakšojas salāti, Kimchi mērce, salokornijs 15.00 EUR

Lasis pagatavots 36°C ar tintes zivs krēmu Laša fileja, brokoļi, krēmsiers, sēpijas tinte, gurķi, franču bagete 9.50 EUR

Latvijas zandarta filejas tartars ar pašgatavotu diļļu majonēzi un olīvām Zandarts, avokado, franču bagete, olīvas, kaperi, spināti, sinepes 11.00 EUR

Salāti

Karstie ziemas salāti ar liellopa fileju un BBQ glazūru Liellopa fileja, BBQ mērce, šalotes sīpoli, tomāti, bietes, sēnes, cukini, griķu popkorns 12.00 EUR

Cēzara Salāti ar vistu / tīģergarnelēm / bekonu Romiešu salāti, Cēzara mērce, grauzdiņi, Parmezāna siers – vista / tīģergarneles / bekons

6.50 EUR / 9.00 EUR / 6.50 EUR

Veģetārie ēdieni

Zemeņu salāti ar feta sieru Spinātu lapas, ķirštomāti, aveņu mērce 7.50 EUR

Marinētu baklažanu Carpaccio Cukini, lazdu rieksti, parmēzans 6.50 EUR

 

Kimčhi kāposts Diļļu majonēze, violetie kartupeļi, sēnes 6.50 EUR

Spinātu muskatriekstu pasta ar šampinjoniem un ķirštomātiem 7.80 EUR

Perļu grūbas un kinoja Svaigsiers, kūpinātas bietes, parmēzans 8.00 EUR

 

Zupas

Aromātiskais sēņu Consomme ar sviestā ceptām baravikām un griķiem Baravikas, griķi, sēņu buljons 7.50 EUR

Klasiskā Vidusjūras zivju zupa ar tomātiem, zivju trio un dārzeņiem (450g) Zivju buljons, zandarts, laša fileja, tīģergarneles, sēnes, cukini, tomāti, kartupeļi 14.00 EUR

 Jēra gulašzupa Sautēta jēra gaļa ar pikanto tomātu, paprikas, kartupeļu un burkānu buljonu  6.50 EUR

 

Pastas

Pasta alla Carbonara Bekons, olas, parmezāna siers 8.00 EUR

Pasta ar lasi Spinātu – muskatriekstu mērce, parmezāna siers, biešu pulveris 13.00 EUR

BBQ vistas filejas pasta BBQ mērce, saldais krējums, zaļie zirnīši, ķirštomāti, parmezāna siers 9.50 EUR

 

 

Zivs

Latvijas zandarta fileja Kūpinātu biešu biezenis, saldo zirnīšu krēms, eryngi sēne, baltvīna mērce 15.00 EUR

Stores fileja Šitaki sēnes, violetie kartupeļi, ziedkāpostu-šampinjonu biezenis, tvaicēti kāposti ar kimči, skāba krējuma – gurķu mērce 21.00 EUR

 

Gaļas ēdieni

Pīles krūtiņa Cigoriņu lapas apelsīnu glazūrā, seleriju krēms, violetie kartupeļi, ābolu – alus mērce, diļļu eļļa 16.00 EUR

Kukurūzas vistas fileja Cigoriņu lapas apelsīnu glazūrā, burkānu biezenis, Briseles kāposts, pētersīļu eļļa 11.00 EUR

36 stundas gatavota cūkgaļas lāpstiņa Kartupeļu biezenis ar āboliem, saldo zirņu krēms, pastinaks, ābolu – alus mērce 10.00 EUR

Cūkgaļas Welington Burkānu biezenis, brokolini, celmenes, teļa buljona mērce 11.00 EUR

Jēra Rump steak Pērļu grūbas ar kinoju, batāte, selerija sakne, šitaki sēnes, biešu mērce 20.00 EUR

Liellopa Tenderloin steak Kartupeļu duo, brokolini, eryngy sēne, biešu mērce, trifeļu eļļa 23.00 EUR

Teļa vaigs Batāšu krēms, žāvēts tomāts, griķi, Briseles kāposts, teļa buljona mērce 16.00 EUR

Deserti

Baltvillas Pavlova deserts Ķiršu un augļu ogles sorberts un zelta ogām 6.50 EUR

 Šokolādes trio Lazdu riekstu smilts, mellenes (pasniedz ar tasi kafijas) 8.50 EUR

 Olgas Napoleons Vītinātie ķirši, ķiršu gēls, sāļie rieksti 5.50 EUR

 Creme brule Ogu gēli un kaltēti smiltsērkšķi 6.00 EUR

 Šokolādes fondants Melleņu gēls, cigoriņu saldējums, rieksti 5.50 EUR

brokastis-1
brokastis-4
brokastis-2
brokastis-5

Viesnīcas restorāna viena no priekšrocībām – katru dienu pie mums varat baudīt bagātīgas un gardas brokastis. Mūsu brokastīs ir gan siltie ēdieni – dažādi pagatavotas olas, pankūkas, bekons, cīsiņi, spēcinoša biezputra, gan bagātīga dārzeņu izlase, siera un gaļas uzkodas. Dažādas brokastu pārslas, tostarp pašu gatavots musli, rieksti un žāvēti augļi veselīgam dienas sākumam. Brokastu cena viesiem, kuri nenakšņo viesnīcā – 9.00 EUR. Bērniem 4-12 gadi 5.00 EUR

Brokastis darba dienās no 7:00 līdz 10:00
Brokastis brīvdienās no 7:30 – 10:30

Izbaudiet vēlās brokastis – Brunch – arī pie mums
Mūsu piedāvājumā ietilpst īpašs pārsteigums svētkos – tās ir vēlās brokastis jeb Brunch, kas ļaus izbaudīt svētku rītus nesteidzīgāk – līdz pat plkst. 15.00. Brunch ir piemērota izvēle, ja vēlaties nogaršot gan lielāku dažādu ēdienu klāstu, gan izbaudīt aromātisku kafijas vai tējas tasi kopā ar ģimeni vai biznesa partneriem.

Brunch jeb vēlās brīvdienu brokastis ir radušās 19. gadsimtā Anglijā, taču lielāku popularitāti ieguva tieši Amerikā, kur šāda veida maltīšu ieturēšana ir gluži kā iknedēļas tradīcija. Vēlajās brokastīs tiek apvienoti brokastu ēdieni, piemēram, ola ar bekonu, pankūkas vai putra ar pusdienām raksturīgu ēdienu, piemēram, zivīm, salātiem un gaļu.

degustacija-1
degustacija-2
degustacija-3
degustacija-4

Apvienojot laika pārbaudīto ēdienu un mūsdienu virtuves kreatīvo tehnoloģiju iespējas, Baltvilla piedāvā doties garšu ceļojumā.
Virspavāra Antona Konstantinova iedvesmotus ēdienus vīnzinis Rihards Gulbis papildinās ar rūpīgi piemeklētiem vīniem no atzītākajiem vīnu pagrabiem.

 

Degustācijas ēdienkarte

 30-EUR / 1 pers

Īpaši degustācijas ēdienkartei piemeklēts vīns

   20-EUR / 1 pers

 Kazas siera krēms

Biešu gēls, sāļie rieksti un bazilika putas

Jaunlopa mēles Carpaccio

Garšaugu emulsija un mārrutku krēms

Latvijas zandarta fileja

Kūpinātu biešu krēms, eringi sēne, baltvīna-krējuma mērce

 Pīles krūtiņa

      Cigoriņu lapas apelsīnu glazūrā, seleriju krēms, violetie kartupeļi, ābolu – alus mērce

 Olgas Napoleons

Ķiršu gēls, rieksti, vītināti ķirši

Degustācijas ēdienkarte tiek pasniegta visiem viesiem vienlaicīgi

 

Mēs īpašu uzmanību pievēršam arī pašiem mazākajiem, jo esam izstrādājuši bērnu ēdienkarti, kas iepriecinās ikvienu mazo ķiparu. Tajā atradīsiet ēdienus, kas, tāpat kā pieaugušo ēdienkartē, tiek gatavoti no ekoloģiski tīras augu un dzīvnieku valsts produkcijas. Mēs esam pārliecināti, ka “Baltvilla” bērnu ēdienkarte iepriecinās tās mērķauditoriju, jo to gatavo mūsu šefpavārs, īpaši piedomājot ne tikai pie garšas niansēm, bet arī acīm baudāma ēdiena izkārtojuma.

Bērnu ēdienkarte:

Liellopa burgeris ar kartupeļiem frī 5.50 EUR

Vistas burgeris ar kartupeļiem frī 5.50 EUR

Pasta ar sieru 4.00 EUR

Kartupeļu pankūkas ar sieru un krējumu 4.00 EUR

Kraukšķigi grilēta vistas krūtiņa ar svaigiem dārzeņiem 5.50 EUR

Putots kartupeļu biezenis ar gaileņu mērci 4.00 EUR

Auzu pārslu putra ar svaigām ogām 3.00 EUR

bernu-ballites
grupu-edienkarte-1
grupu-edienkarte-2
grupu-edienkarte-3
grupu-edienkarte-lasis

Uzņēmumiem, organizācijām vai tūristu grupām, kas sastāv no 15 un vairāk cilvēkiem, piedāvājam iespēju izbaudīt īpašu pusdienu un/vai vakariņu ēdienkarti, kas ietver trīs ēdienu komplektu: salātus vai zupu, gaļas vai zivju ēdienu un saldo ēdienu. Tas ir gards un ekonomisks risinājums ne tikai apjomīga cilvēku skaita apkalpošanai konferenču un semināru laikā, bet arī ģimenes svinībās, jo nodrošina iespēju viesiem atgūt spēkus un enerģiju garda ēdiena formā.

Mūsu restorāns piedāvā:

  • Gaļas, zivju, veģetāros un vegānu ēdienus;
  • Desertus
  • Starterim, pamatēdienam un desertam atbilstošu vīnu, bezalkoholiskos dzērienus un stiprinātos alkoholiskos dzērienus.

Ņemot vērā, ka Latvijā ir pieejams plašs klāsts ar vasaras un rudens dārza veltēm, ēdienkartes regulāri mainām un papildinām ar sezonai aktuāliem ēdieniem un šefpavāra īpašajiem piedāvājumiem. Tāpat arī ņemam vērā viesu vēlmes, tāpēc pirms maltītes mūsu viesus aicinām informēt, piemēram, par diētas nosacījumiem un citiem aspektiem, un mēs to noteikti ņemsim vērā, jo Jūsu garšas kārpiņu iepriecināšana ir mūsu vaļasprieks.