“Baltvilla” četrzvaigžņu restorāna moto ir Ogista Eskofjē domugrauds “Labs ēdiens ir īstas laimes pamats”, tādēļ ikvienam klientam piedāvājam nobaudīt maltīti, kas ir gatavota no vietējiem, tīriem un svaigiem dārzeņiem, augļiem, gaļas un zivīm. Mūsu restorāna ēdienkartē atradīsiet gan tradicionālās Latvijas, gan Itālijas garšas, kuras šefpavārs pārvērtis aromātiskā un gardā ēdienā. Apvienojot garšas baudījumu ar neatkārtojamu skatu no vasaras terases, kurā svētku vai ikdienas maltīti var baudīt līdz 60 cilvēkiem, Jūs varēsiet nesteidzīgi atpūsties.

la-carte-1
la-carte-2
la-carte-3

Uzkodas

Bruschetta ar Mozarella sieru un bazilika pesto 5.00 EUR

Burrata Extra Virgin olīveļļa, zaļo lapu salāti, siers 12.00 EUR

Antipasto all` italiana Finocchiona salami, Parmas šķiņķis, Romas artišoks, olīvu izlase, vītināts liellopa šķiņķis Bresaola, Parmezāna čipsi, Brī siers, Capri salāti, Grissini Iesakām 2 personām 18.00 EUR

 Baltvīnā tvaicētas mīdijas ar pikanto čili (300g) Mīdijas, baltvīns, čili 8.00 EUR

 Liellopa filejas Carpaccio Liellopa gaļa, Rukolas lapas, skūts Pamezāna siers, Extra Virgin olīveļļas – citrona mērce 13.00 EUR

 Vidusjūras tīģergarneles pistācijas riekstu garozā Tīģergarneles, pistācijas rieksti, akmens krāsnī cepta bagete ar olīvām, lapu salāti, Extra Virgin olīveļļas – apelsīnu mērce 14.00 EUR

Uzkodas pie alus Ķiploku grauzdiņi, mīkstais siers ar papriku, zemesrieksti, kalmāru gredzeni, mazsālītie gurķi, Cēzara mērce 6.00 EUR

Uzkodas pie vīna Ādažu sierdarītavas „Soira” siers, Parmas šķiņķis, kalamata olīvas, zaļās olīvas, Parmezāna siers, Grissini 7.50 EUR

Salāti

Vasaras salāti ar mango un lasi Mango, spinātu lapas, Romiešu lapas, mazsālīts lasis, gurķi, laima mērce 9.00 EUR

Cēzara Salāti ar vistu / tīģergarnelēm / bekonu Romiešu salāti, Cēzara mērce, grauzdiņi, Parmezāna siers ,

vista / tīģergarneles / bekons 6.50 EUR / 9.00 EUR / 6.50 EUR

 Baltvillas salāti Spinātu un rukolas lapas, bumbieri, Fetas siers, valrieksti, medus, sinepju sēklas, balsamiko – olīveļļas mērce 7.50 EUR

 Bresaolas šķiņķa salāti Salātu lapas, šķiņķis Bresaola, greipfrūts, ābols, paipalu oliņas 12.50 EUR

Zupas

Gazpacio Tomāti, paprika, gurķi, bazliks, grauzdiņi, Pesto mērce 5.00 EUR

 Šefpavāra aukstā zupa Avokādo, gurķi, grieķu jogurts, foreles ikri 9.00 EUR

Caciucco Pikantā tomātu zupa ar jūras veltēm un zaļumiem 7.00 EUR

Jēra gulašzupa Sautēta jēra gaļa ar pikanto tomātu, paprikas, kartupeļu un burkānu buljonu  6.00 EUR

Risotto

Risotto ai funghi porcini Risotto ar baravikām un parmezāna sieru 10.00 EUR

Riso venere alla pescatora Melno rīsu risotto ar jūras veltēm 10.00 EUR

Risotto  con spinaci Risotto ar spinātiem un valriekstiem 7.50 EUR

Pastas

Spaghetti alla carbonara Spaghetti pasta ar bekonu un olu mērci 6.00 EUR

Tagliatelle alla Bolognese Smalki grieztas liellopa filejas Bolognese ar Tagliatelles pastu 8.00 EUR

Spaghetti ai frutti di mare Spaghetti pasta ar jūras veltēm 10.00 EUR

Tagliatelle al salmone Pasta Tagliatelle ar lasi un saldo krējumu 10.00 EUR

Pasta vegetariana Pasta, sezonas dārzeņi, bazilika pesto 8.00 EUR

Tagliatelle Zafferano Pasta Tagliatelle, zaļie sparģeļi, liellopa fileja, safrāns 15.00 EUR

Zivs

Upes Forele Krāsnī cepta forele ar zaļumu sviesta kuskusu un lapu salātiem 12.00 EUR

 Latvijas stores fileja Store ar kartupeļu – spinātu biezeni un dedzināto sviesta mērci 17.00 EUR

 Grilēts lasis Laša fileja pasniegta ar karamelizētiem dārzeņiem un apelsīnu mērci 15.00 EUR

 Grilēta karaliskā tīģergarnele ar kalmāriem Kalmāri, tīģergarnele, salāti, rukolas lapu salāti, vidusjūras mērce 25.00 EUR

Gaļas ēdieni

Pollo al Marsala Vistas fileja ar Marsala mērci, grilētiem dārzeņiem un mandelēm 11.00 EUR

Baltvillas kartupeļu pankūkas Kartupeļu pankūkas pildītas ar zaļumiem, Parmas sieru un pasniegtas ar gaileņu – vistas filejas mērci 9.00 EUR

Krāsnī cepta pīles krūtiņa Pīles krūtiņa ar sarkanvīna – brūkleņu mērci, pasniegta ar ābolu tartaru 16.00 EUR

Saltimbocca alla romana Liellopa gaļas šķēle pildīta ar Parmas sieru un Prošuto šķiņķi pasniegta ar kartupeļu biezeni un salvijas mērci 14.00 EUR

Cūkgaļas fileja medus-sinepju garozā ar rozmarīnā ceptiem dārzeņiem 11.00 EUR

Liellopa gaļas steiks Liellopa fileja pasniegta ar trifeļeļļas kartupeļu biezeni, karamelizētiem sparģeļiem un sarkanvīna mērci 22.00 EUR

Jaunzēlandes jēra grozs Jēra ribas, mini kartupelīši, piparmērtu mērce 26.00 EUR

Deserti

Šefpavāra kafijas deserts 5.00 EUR

Zemeņu Semifreddo Pašu gatavots saldējums, zemeņu mērce, ogas 4.00 EUR

Ikšķiles saldējuma izlase 4.00 EUR

Siera kūka Siera kūka ar zemeņu mērci un ogām 5.00 EUR

Soiras sieru plate 5 sieru plate ar vīģu džemu Iesakām divām personām 15.00 EUR

brokastis-1
brokastis-4
brokastis-2
brokastis-5

Viesnīcas restorāna viena no priekšrocībām – katru dienu pie mums varat baudīt bagātīgas un gardas brokastis. Mūsu brokastīs ir gan siltie ēdieni – dažādi pagatavotas olas, pankūkas, bekons, cīsiņi, spēcinoša biezputra, gan bagātīga dārzeņu izlase, siera un gaļas uzkodas. Dažādas brokastu pārslas, tostarp pašu gatavots musli, rieksti un žāvēti augļi veselīgam dienas sākumam. Brokastu cena viesiem, kuri nenakšņo viesnīcā – 8.50 EUR.

Brokastis darba dienās no 7:00 līdz 10:00
Brokastis brīvdienās no 7:30 – 10:30

Izbaudiet vēlās brokastis – Brunch – arī pie mums
Mūsu piedāvājumā ietilpst īpašs pārsteigums svētkos – tās ir vēlās brokastis jeb Brunch, kas ļaus izbaudīt svētku rītus nesteidzīgāk – līdz pat plkst. 15.00. Brunch ir piemērota izvēle, ja vēlaties nogaršot gan lielāku dažādu ēdienu klāstu, gan izbaudīt aromātisku kafijas vai tējas tasi kopā ar ģimeni vai biznesa partneriem.

Brunch jeb vēlās brīvdienu brokastis ir radušās 19. gadsimtā Anglijā, taču lielāku popularitāti ieguva tieši Amerikā, kur šāda veida maltīšu ieturēšana ir gluži kā iknedēļas tradīcija. Vēlajās brokastīs tiek apvienoti brokastu ēdieni, piemēram, ola ar bekonu, pankūkas vai putra ar pusdienām raksturīgu ēdienu, piemēram, zivīm, salātiem un gaļu.

degustacija-1
degustacija-2
degustacija-3
degustacija-4

Restorāns Baltvilla šajā rudens – ziemas sezonā īpaši Jums sniedz iespēju izgaršot un ļauties Romantiskam vīna un ēdiena garšu piedzīvojumam

Cepts kamambērs ar rudens ogām

  • Humbrecht Gewurtztraminer-Francija

Astoņkāja mozaīka

  • Jurtschitsch Platin Riesling-Austrija

Risotto ar baravikām un parmezāna sieru

  • Jan Cloud Boisset Bourgogne Pinot Noir

Liellopa fileja ar zaļo piparu mērci pasniegta ar ceptu kartupeļu biezeni

  • La Rioja Alta Alberdi

Lazdu riekstu šokolādes fondants ar vaniļas saldējumu

  • Quinta do Infantado 10 Yo Tawhy Porto

Komplekta cena 1 pers. 40.00 EUR*

*cena vienai personai par 5 kārtu ēdieniem, bez vīna degustācijas 25.00 EUR .Vīna piedāvājums var mainīties.

Mēs īpašu uzmanību pievēršam arī pašiem mazākajiem, jo esam izstrādājuši bērnu ēdienkarti, kas iepriecinās ikvienu mazo ķiparu. Tajā atradīsiet ēdienus, kas, tāpat kā pieaugušo ēdienkartē, tiek gatavoti no ekoloģiski tīras augu un dzīvnieku valsts produkcijas. Mēs esam pārliecināti, ka “Baltvilla” bērnu ēdienkarte iepriecinās tās mērķauditoriju, jo to gatavo mūsu šefpavārs, īpaši piedomājot ne tikai pie garšas niansēm, bet arī acīm baudāma ēdiena izkārtojuma.

Bērnu ēdienkarte:

Vistas nageti ar kraukšķīgiem kartupelīšiem 3.80 EUR

Pasta ar sieru 3.00 EUR

Pasta ar kraukšķīgu bekonu un tomātu mērci 3.00 EUR

Gardā karbonādīte ar kartupeļu biezeni un svaigiem dārzeņiem 3.80 EUR

Pankūkas pēc izvēles ar ievārījumu, šokolādes mērci vai saldējumu 3.00 EUR

 

bernu-ballites
grupu-edienkarte-1
grupu-edienkarte-2
grupu-edienkarte-3
grupu-edienkarte-lasis

Uzņēmumiem, organizācijām vai tūristu grupām, kas sastāv no 15 un vairāk cilvēkiem, piedāvājam iespēju izbaudīt īpašu pusdienu un/vai vakariņu ēdienkarti, kas ietver trīs ēdienu komplektu: salātus vai zupu, gaļas vai zivju ēdienu un saldo ēdienu. Tas ir gards un ekonomisks risinājums ne tikai apjomīga cilvēku skaita apkalpošanai konferenču un semināru laikā, bet arī ģimenes svinībās, jo nodrošina iespēju viesiem atgūt spēkus un enerģiju garda ēdiena formā.

Mūsu restorāns piedāvā:

  • Vidusjūras reģiona gaļas, zivju, veģetāros un vegānu ēdienus;
  • pēc mūsu šefpavāru receptēm gatavotu desertu un kūku izvēli;
  • starterim, pamatēdienam un desertam atbilstošu vīnu, bezalkoholiskos dzērienus un stiprinātos alkoholiskos dzērienus.

Ņemot vērā, ka Latvijā ir pieejams plašs klāsts ar vasaras un rudens dārza veltēm, ēdienkartes regulāri mainām un papildinām ar sezonai aktuāliem ēdieniem un šefpavāra īpašajiem piedāvājumiem. Tāpat arī ņemam vērā viesu vēlmes, tāpēc pirms maltītes mūsu viesus aicinām informēt, piemēram, par diētas nosacījumiem un citiem aspektiem, un mēs to noteikti ņemsim vērā, jo Jūsu garšas kārpiņu iepriecināšana ir mūsu vaļasprieks.