Brokastu uzkodas
- Brokastu lašmaizes ar putotu krēmsieru un zaļumiem.
- Pildītas olu pusītes.
- Grilētas karstmaizes.
- Šampinjoni pildīti ar sieru.
- Baklažānu rullīši ar svaigsieru un valriekstiem.
- Svētku pīrāgs ar lēni gatavotu pīles gaļu un apelsīniem.
- Siera Mozzarella un tomātu kārtojums ar pesto mērci.
- Maigi kūpināta vista ar ķiršiem un smiltsērkšķu mērci.
- Reņģu filejas kadiģogu marinādē ar rupjmaizes kraukšķiem.
- Gaļas un siera uzkodu plate – siers, svaigsiera bumbiņas, smērējamais siers, vistas fileja, salami, šķiņķis.
- Pašu cepta maize.
- Marinējumi – olīvas, kukurūza, zaļie zirnīši, sēnes, sīpoli.
- Svaigi sezonas dārzeņi
Siltie brokastu ēdieni
- Olu kultenis
- Omlete ar sieru un zaļumiem
- Pildītas gaļas pankūkas
- Biezpiena plācenīši
- Cepts bekons un tītara gaļas cīsiņi
- Medus sinepju mērcē cepti dārzeņi
Saldais brokastu galds
- Kruasāni.
- Dažādas smalkmaizītes.
- Piprakūku kūciņas ar iebiezināto krēmu.
- Mandarīnu un karameļu siera kūka.
- Svētku kekss ar kanēli, žavetiem augļiem un riekstiem.
- Pašmāju piparkūkas.
- Žāvētu augļu un riekstu izlase.
- Saldās mērces un riekstu sviests.