fbpx

Labs ar labu saderēja

Aicinām uz alus un ēdiena saskaņošanas vakaru sešās kārtās Baltvillas terasē 29. maijā, "Labs ar labu saderēja".

Vakara gaitā pasniegsim šefpavāra Antona Konstantinova radīto sešu kārtu maltīti un piemeklētos Labieša alus.

Labietis vadītājs, Reinis Pļaviņš stāstīs par alu un dzīvi.

Šajā vakarā, kas būs arī vasaras sezonas un Batvillas terases atklāšana, papildus:

  • Grāmatas d ar alu" prezentācija
  • Par ritmiem rūpēsies DJ Edgars Podiņš
  • Ierašānās no plkst. 18.30, sākums 19.00
  • Pārsteigumi un labs noskaņojums garantēts!

Cena 70€ / 1 pers.

Iespējams pasūtīt arī bezalkoholisko variantu!

 

 

 70

Labs ar labu saderēja

Aicinām uz alus un ēdiena saskaņošanas vakaru sešās kārtās Baltvillas terasē 29. maijā, "Labs ar labu saderēja".

Vakara gaitā pasniegsim šefpavāra Antona Konstantinova radīto sešu kārtu maltīti un piemeklētos Labieša alus.

Labietis vadītājs, Reinis Pļaviņš stāstīs par alu un dzīvi.

Šajā vakarā, kas būs arī vasaras sezonas un Batvillas terases atklāšana, papildus:

  • Grāmatas d ar alu" prezentācija
  • Par ritmiem rūpēsies DJ Edgars Podiņš
  • Ierašānās no plkst. 18.30, sākums 19.00
  • Pārsteigumi un labs noskaņojums garantēts!

Cena 70€ / 1 pers.

Iespējams pasūtīt arī bezalkoholisko variantu!

 

 

Īpašā piedāvājuma rezervācijas pieteikums

Rezervācija derīga pēc apstiprinājuma saņemšanas e-pastā.

    Šo vietni aizsargā Google reCAPTCHA.
    Privātuma noteikumi Lietošanas noteikumi

    Ziņa saņemta

    Paldies par Jūsu nosūtīto ziņu.
    Mēs to esam saņēmuši un reaģēsim pēc iespējas ātrāk.


    Ēdienkarte

    1 kārta

    Ķiploku–bekona sātīgā zupa ar rudzu maizes grauzdiņiem

    2 kārta

    Tartalete ar Carnikavas nēģiem, sāli ceptu seleriju, tecinātu skābo krējumu, paipalu olu, marinētām sinepju sēklām un asinsdesu

    3 kārta

    Aukstie cūkgaļas medaljoni ar sālī ceptām bietēm, marinētām brūklenēm un bumbieru želeju

    4 kārta

    Zandarta muss ar garšaugiem, kartupeļu sacepumu, līdakas ikru krēmu un diļļu mērci

    5 kārta

    Lēni gatavots cūkgaļas stilbs ar miežu putraimiem, karamelizētu sviestu un dzērvenēm, žāvētu tomātu un ceptu ābolu mērci

    6 kārta

    Burkānu kūka ar piparkūku garšvielām un balto šokolādi

    Informācija un rezervācija