Šajā banketu ēdienkartē ietverta plaša uzkodu izvēle un divi pamatēdieni. Cena vienai personai 40 €. Minimālais pasūtījums no 20 pers.
Romiešu lapu salāti ar sālsūdens garnelēm un sieru Parmesan un pašu gatavotu anšovu mērci.
Kazas siera un melno lēcu salāti ar karamelizētiem saldajiem kartupeļiem, ķiršu tomātiem, spinātu lapām, valriekstiem un greipfrūtu mērci.
Vitello Tonnato - plāni griezta Argentīnas liellopa karbonāde ar pašu gatavotu tunča mērci, kaperiem un sieru Parmesan.
Liellopa mēles karpačo ar Edamame pupiņām, garšaugos ceptu kāli, zaļumiem un sinepju mērci.
Kūpināta sama fileja ar grilētiem cukini, ķiršu tomātiem, kartupeļiem, kale kāpostu un humosu.
Mazsālīta laša fileja ar paipalu olām, rupjmaizes grauzdiņiem un olīvām.
Grilēta laša fileja ar melnajām lēcām, svaigiem garšaugiem un baltvīna mērci.
Sulīgs cūkgaļas kakla karbonādes cepetis ar sviestā ceptiem kartupeļiem un sarkanvīna mērci.