fbpx

Banketa ēdienkarte 2

Šajā banketu ēdienkartē ietverta plaša uzkodu izvēle un divi pamatēdieni. Cena vienai personai 45 €. Minimālais pasūtījums no 20 pers.

Apraksts

Uzkodas un salāti

Romiešu lapu salāti ar sālsūdens garnelēm un sieru Parmesan.

Siers Mozzarella ar tomātiem, svaigu baziliku un pekanriekstiem.

Putots kazas siers ar tomātiem, hurmu un smiltsērkšķu & Miso mērci.

Vistas gaļas Teryaki iesmiņi ar apelsīnu daiviņām.

Liellopa mēles karpačo ar Edamame pupiņām, garšaugos ceptu kāli, zaļumiem un sinepju mērci.

Lēni gatavota cūkgaļas fileja ar karamelizētiem sīpoliem, baltajām pupiņām, hurmas čipsiem un cidoniju glazūru.

Kūpināta sama fileja ar grilētiem cukini, ķiršu tomātiem, kartupeļiem, kale kāpostu un humosu.

Mazsālīta laša fileja ar paipalu olām, rupjmaizes grauzdiņiem un olīvām.

Tīģergarneles Āzijas glazūrā ar grilētiem citroniem un svaigiem zaļumiem.

Pamatēdieni

Grilēta sama fileja ar putotu kartupeļu biezeni un Béchamel -vaniļas mērci.

Vīnā sautēti liellopa vaigi ar medū un smiltsērkšķos marinētiem sezonas dārzeņiem.