Šajā banketu ēdienkartē ietverta plaša uzkodu izvēle un divi pamatēdieni. Cena vienai personai 35 €. Minimālais pasūtījums no 20 pers.
Klasiskie Cēzara salāti ar vistas fileju un sieru Grana Padano.
Grieķu salāti ar dažādu krāsu Latvijas tomātiem un spāņu olīvām.
Mazsālīts lasis pasniegts ar viegli salītiem gurķiem, redīsiem, cukurzirņiem, melno Tobiko un greipfrūta krēmu.
Profitroļi pildīti ar kūpināta sama filejas krēmu.
Liellopa rostbifā tīti plāni grieztiem dārzeņiem ar maigu Wasabi krēmu.
Šķiņķis Prosciutto ar meloni, svaigam ogām, rukolas lapām un Balsamico izturētiem šalotes sīpoliem.
Grilēta sama fileja ar kvinoju, zaļajiem zirnīšiem, ceptiem cukini un avokado- Velouté mērci.
Tītara fileja ar garšaugu kartupeļiem un siera mērci Mornay.