Uzkodu piedāvājums

+371 67840640

info@baltvilla.lv

Baltvilla restorāns

Izvēlieties laiku maltītei mūsu restorānā.

Restorāna galdiņa rezervācija

Lai nodrošinātu ikvienam mūsu viesim patīkamu atpūtu, aicinām Jūs rezervēt galdiņu savlaicīgi.

    Šo vietni aizsargā Google reCAPTCHA.
    Privātuma noteikumi Lietošanas noteikumi

    Ziņa saņemta

    Paldies par Jūsu nosūtīto ziņu.
    Mēs to esam saņēmuši un reaģēsim pēc iespējas ātrāk.


    Sazinies ar mums

      Šo vietni aizsargā Google reCAPTCHA.
      Privātuma noteikumi Lietošanas noteikumi

      Ziņa saņemta

      Paldies par Jūsu nosūtīto ziņu.
      Mēs to esam saņēmuši un reaģēsim pēc iespējas ātrāk.


      Svinību uzkodu piedāvājumi

      Garda daudzveidīgu uzkodu izlase, kas palīdzēs remdēt Jūsu svinību viesu izsalkumu. Mūsu šefpavārs un viņa komanda ir sarūpējuši izsmalcinātas uzkodas, kas ļaus ikvienam viesim atklāt jaunus garšu un aromātu salikumus un lieliski saderēs gan ar vīniem, gan aperitīviem, gan jebkuru citu dzērienu.

      Minimālais pasūtījums 6 personām.

       

      Uzkodu piedāvājums Nr.1

      Cena  12,50 Eur /pers.

      • Iecienītie Cēzara salāti ar romiešu salātu lapām, grilētas vistas filejas šķēlēm, pašu gatavotu Cēzara salātu mērci, 12–16 mēnešus izturētu Lombardijas sieru Grana Padano un pašceptas bagetes grauzdiņiem.
      • Mocarellas ar tomātu karpačo duets ar šefpavāra gatavotu zaļo zirnīšu salsu, bazilika un lazdu riekstu salsu un aromātisku olīveļļu.
      • Pašu gatavots Latvijas liellopa gaļas rostbifs ar pikanto mērci, „Baltvillas” aveņu želeju un Lombardijas sieru Grana Padano.
      • Tunzivs tartars japāņu terijaki mērcē, pasniegts ar avokado, paipalas olu un pašceptas bagetes grauzdiņiem, rotāts ar sezama sēklām.
      • Brī gabaliņi ar svaigām sezonas ogām, rukolas lapām un franču tradicionālo vīģu ievārījumu.

      Pasūtīt

       

      Uzkodu piedāvājums Nr.2

      Cena  15,00 Eur/ pers.

      • Cēzara salāti ar grilētām tīģergarnelēm un romiešu salātu lapām, pašu gatavotu Cēzara salātu mērci, 12–16 mēnešus izturētu Lombardijas sieru Grana Padano un pašceptas bagetes grauzdiņiem.
      • Vītināts itāļu šķiņķis ar melones un zemeņu gabaliņiem, putotas rikotas saliņām, rukolas lapām un olīveļļu.
      • Vieglā sālījumā maznoturētas laša šķēles ar pašu gatavotu ķiploku majonēzi un kraukšķīgiem kaltētu sīpolu čipsiem.
      • Tunzivs tartars japāņu leģendārajā terijaki mērcē, pasniegts ar avokado, paipalas olu un pašceptas bagetes grauzdiņiem, rotāts ar sezama sēklām.
      • Latvijas liellopu gaļas tartars ar sezonas zaļumiem, pašceptas bagetes grauzdiņiem un šefpavāra iecienītākās, paša gatavotās ķiploku mērces lāsītēm.
      • Viegli dūmotas pīles krūtiņas šķēlītes ar svaigu persiku gabaliņiem, no svaigām ogām gatavotu aveņu želeju un rukolas lapām.

      Pasūtīt