Viesmīlīga atmosfēra

Restorāna "Baltvilla" komandas galvenā vērtība ir viesmīlība. Tas izpaužas katrā niansē no telpu iekārtošanas un ēdienkartes izveides, līdz mūsu viesu apkalpošanai.

Ģimenes vērtības

Mūsu komandas galvenā vērtība ir ģimene un kopā pavadīts laiks. Tas izpaužas katrā niansē: apaļi galdi sirsnīgām sarunām, draudzīga atmosfēra, ēdienkarte visai ģimenei, rotaļu laukums mazākajiem ģimenes locekļiem. Arī mūsu komandu veido vairākas ģimenes, tostarp šefpavārs Antons Konstantinovs ar sievu desertu meistari Jeļenu Konstantinovu.

Vide un interjers

Restorāna telpas ir iekārtotas art déco stilā, interjeru ir veidojusi māksliniece Agija Jansone. Burvīgais skats no restorāna terases uz Baltezeru piešķir restorānam īpašu, neatkārtojamu šarmu. Skaistie saulrieti visos gadalaikos sniegs neparastas gaismas spēles. Vasaras sezonā maltīti ir iespējams baudīt uz mūsu plašās terases, kas ir viens no mūsu restorāna lepnumiem.

Restorāna ēdienkarte

Maltīte mūsu restorānā ir īsts ceļojums garšu pasaulē, elegantā atmosfērā ar izcilu apkalpošanu. Divos vārdos šo piedzīvojumu var nosaukt par garšu eklektiku. Mūsu šefpavārs Antons Konstantinovs restorāna ēdienkarti ir veidojis, apvienojot tradicionālas garšas ar jauniem un radošiem ēdienu pagatavošanas paņēmieniem. Viņam piemīt īpaša spēja izjust dažādu garšu nianses un to salikumus un caur mūsu restorāna ēdienkarti viņš šajā pieredzē vēlas dalīties ar ikvienu restorāna viesi. Jūsu ceļojumu garšu pasaulē palīdz īstenot mūsu komandas viesmīlība un mūsu vīnziņa vīnu izvēle vai plašā atspirdzinošo dzērienu izvēle.

 

 

Restorāna jaunumi un aktuālie piedāvājumi

Mūsu vīnzinis piemeklēs Jūsu maltītei atbilstošāko vīnu

Katram vīnam tik tiešām ir savs stāsts. Katru no tiem vīndaris ir izlolojis no vīnogulāju stādīšanas līdz pat vīna ieliešanai glāzē. Svarīga ir katra nianse: vīnogu novākšana, pārstrāde, glabāšana, pudeļu izvēle, uzpildīšana, etiķetes izveide… Lai Jūs varētu izbaudīt vīnu tādu, kādu to ir iecerējis vīndaris, mēs to glabājam atbilstošā temperatūrā, servējam atbilstošās glāzēs pie tam piemērota ēdiena…

The Baltic Wine List Awards

Mūsu vīnziņa veidotā vīnu karte izpelnījās atzinību 2020. gada festivālā Riga Wine & Champagne, ierindojoties 17 labāko vīna karšu vidū Latvijā. Kopumā konkursā tika pieteiktas 90 restorānu un bāru vīna kartes.

Mūsu vīnu kartē ir iekļauti klasiskākie modernā laikmeta vīni. Plašāk ir pārstāvēti Francijas un Itālijas vīna reģioni, bet nelielai daudzveidībai mūsu vīnu kartē ir iekļauti arī Argentīnas un Čīles vīni.

Restorāna telpas

Restorānā „Baltvilla” ir vairākas zāles, kā arī plaša terase, kur Jūs varat pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem gan ikdienā, gan svinībās. Uzziniet vairāk par svinību iespējām viesnīcā un restorānā „Baltvilla”!

100 kvm.

80 cilvēkiem

Zelta zāle

Plašajai un elegantajai art déco stilā iekārtotajai restorāna Zelta zālei īpašu mājīguma un kopības sajūtu piešķir apaļie galdi. Zelta zālē tiek organizētas pusdienas un vakariņas. Šī telpa ir izcili piemērota arī svinībām.

70 kvm.

60 cilvēkiem

Stikla zāle

Šajā zālē tie pasniegtas brokastis mūsu viesnīcas viesiem, kā arī rīkotas vēlbrokastis, pankūku dienas u. c. To var apvienot ar Zelta zāli, kad mūsu viesi vēlas organizēt svinības ar lielu skaitu viesu.

200 kvm.

180 cilvēkiem

Terase

No mūsu restorāna terases paveras burvīgs skats uz Baltezeru. Tā sastāv no divām daļām: vaļējās terases, kur uzņemam viesus siltajā sezonā, un slēgtās terases, uz kuras var baudīt maltītes arī starpsezonā vai lietainā laikā. Uz terases ir sildītāji un pledi, lai Jūs vienmēr justos komfortabli.

Garšu piedzīvojuma meistari

Viena no mūsu restorāna speciālistu misijām ir strādāt komandā, lai nodrošinātu harmonisku gastronomisko piedzīvojumu ikvienam restorāna viesim. Mūsu pieredzējušais šefpavārs, vīnzinis un desertu meistare, kā arī pārējā restorāna komanda rada perfektu garšu, smaržu un noformējuma sinerģiju.

Antons Konstantinovs

Šefpavārs

Antonam ir vairāk nekā 20 gadu pieredze pavārmākslā, no tiem 7 gadus viņš ir strādājis par banketu šefpavāru restorānos „Bibliotēka” un „Kolonāde”. Kopš 2017. gada viņš ir viesnīcas „Baltvilla” restorāna šefpavārs. Antona panākumu atslēga ir izcila garšu un aromātu buķetes izjūta. Viņam patīk eksperimenti un atklājumi, kas padara restorāna viesu maltīti par īstu gardēžu piedzīvojumu.

Jeļena Konstantinova

Desertu meistare

Jeļena ir labākā desertu un kūku meistare, ko pazīstam. Viņai ir 10 gadu pieredze konditorejā un desertu pagatavošanā. Viņa ir arī rūpējusies par desertu pagatavošanu „Tallink” kuģu pasažieriem. Jeļenai ir radošs gars, kas ļauj ienest svaigumu senu un klasisku desertu pagatavošanā, kā arī talants izstrādāt oriģinālus desertus un kūkas. Jeļenas toršu un desertu garša ilgi paliek atmiņā.

Restorāna darba laiki:

Svētdiena līdz ceturtdiena 13-21.

Piektdiena – sestdiena 13-22.

 

 

Rezervējiet galdiņu vai svinības restorānā "Baltvilla" vai uz terases

+371 60001466

Sazinieties par svinībām ar Ivetu Osi, darba dienās no plkst.12-19

+371 28382594

Sazinieties par svinībām ar Andri Koku, darba dienās no plkst 9-18.

+371 29411396