Latvijas dzimšanas dienas svinības 18. novembrī

Septiņu ēdienu maltīte par godu 18. novembrim: 4 uzkodas, zupa, pamatēdiens un īpašais svētku deserts. Cena 1 personai 30 EUR

Baudiet gardu maltīti par godu Latvijas dzimšanas dienai.

Pielāgojoties valstī noteiktajiem ierobežojumiem, esam sagatavojuši svētku mielastu, ko Jūs varēsiet baudīt 18. novembrī viesnīcas „Baltvilla” restorānā no 12.00 līdz 16.00 vai pasūtīt ar bez maksas piegādi uz Jūsu mājām, kā arī maltīti varēsiet saņemt līdzņemšanai pie mums restorānā, lai to varētu baudīt kopā ar ģimeni un draugiem.

Svinēsim svētkus ar gardu maltīti!

Svētku maltīte restorānā

  • Vienu galdiņu restorānā var rezervēt 4 personām, ieskaitot bērnus līdz 12 gadu vecumam
  • Visi 7 ēdieni tiks pasniegti individuāli
  • Obligāta iepriekšēja rezervēšana
  • Ierodoties ir jāuzrāda sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts, izņemot bērnus līdz 12 gadu vecumam

Svētku maltīte ar piegādi uz mājām par brīvu vai līdzņemšanai

  • Svētku maltītes piegāde ir par brīvu, minimālais pasūtījums 2 personām (60 EUR)
  • Pasūtiet maltīti vismaz 24 h iepriekš, maltīti var pasūtīt jau tagad. Pasūtīt maltīti internetveikalā.
  • Ēdienus varat saņemt arī pie mums restorānā, Jūsu ērtībām — plašs bezmaksas stāvlaukums.
  • Jūsu pasūtījums tiks rūpīgi iesaiņots, lai Jūs to varētu ērti nogādāt mājās.

18. novembra ēdienkarte

Uzkodas

Drupināts Latvijas kazas siers ar rudzu maizes tapinādi, svaigām salātlapām, marinētiem ķirštomātiem un sinepju un medus mērci.

Garšaugos noturētas zandarta filejas gabaliņi ar paštaisītu tomātu krēmu, fenheļa pastu un marinētu artišoku.

Plāni grieztas, lēni pagatavotas antrekota šķēles ar sinepju sēklām un pašu gatavotu diļļu mērci.

Mūsmājās kūpināta pīles krūtiņa, pasniegta šķēlēs. To papildina jāņogu želeja, granātābolu sēkliņas un žāvēta pastinaka gabaliņi.

Zupa

Dzidrā Latvijas meža sēņu buljonzupa ar zaļumiem un skābo krējumu.

Pamatēdiens

Liellopa kakla karbonāde, ko pasniedz ar medus glazūrā ceptiem sezonas dārzeņiem, gaisīgu kartupeļu biezeni un šefpavāra alus un ābolu mērci.

Deserts

Īpaši 18. novembrim gatavotā vēja kūka, kas ir pildīta ar vārīto krēmu un biezpienu un papildināta ar marinētām dzērvenēm.

Cena vienai personai 30 EUR  

Lai lielisks svētku noskaņojums!

Daudz laimes, Latvija!