Rezervācijas pieteikums

Prieks svinēt dzīvi!

Paldies par rezervāciju!

Mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā.

+371 29619948 Citi piedāvājumi

Prieks svinēt dzīvi!

Mēs labprāt organizēsim un nodrošināsim dzimšanas dienas svinības, īpašas ģimenes pusdienas, branču vai svinīgas vakariņas.

Mūsu speciālisti personīgi iedziļināsies Jūsu vēlmēs un nodrošinās individuālu attieksmi visos ar svinībām saistītajos jautājumos. Jūsu svinības varam nodrošināt privāti pieejamās telpās, ievērojot visus nepieciešamos piesardzības noteikumus.

 

Rezervējiet vēlamo laiku

 

  • Jūsu izvēlēts laiks
  • Jūsu izvēlēta ēdienkarte
  • Īpaša atmosfēra
Uzzināt vairāk loading gif

Prieks svinēt dzīvi!

Piedāvājumā iekļauts

  • Jūsu izvēlētie ēdieni un dzērieni
  • Jūs kopā ar mūsu šefpavāru, konditori un vīnzini izveidojat īpašu ēdienkarti un dzērienu karti, kas atbildīs Jūsu sarīkojuma tematikai
  • Iespēja sarīkojumu rīkot uz terases, restorānā vai privāti pieejamās telpās -viesnīcas ceturtajā stāvā.

Svētku mielasts ir neatņemama svinību sastāvdaļa. Lai tas Jums nesagādātu raizes, ļaujiet par mielastu parūpēties mūsu restorāna komandai!

Mēs palīdzēsim Jūsu viesiem sagādāt ēšanas prieku, neatkarīgi no tā, vai plānotas nelielas ģimenes svinības, lietišķas pusdienas vai gardēžu vakariņas. Mēs varam sarūpēt svētkus arī tad, ja budžets ir ierobežots, taču vēlaties izjust restorāna pacilājošo gaisotni.

Informācija un rezervācija

+371 29619948
Uzzināt vairāk

„Šefpavāra pieredze svinību un banketu rīkošanā ir neaizstājama priekšrocība, un ēdienkarte tiks pielāgota tieši Jūsu banketa vai ģimenes svinību vajadzībām.”

Par mums

Mūsu restorāna galvenā vērtība ir cilvēki, kuri mīl savu darbu, gūstot no tā piepildījumu un gandarījumu. Mīlestība rada brīnumus garšā un atmosfērā, mīlestība rada sirsnīgas attiecības ar klientiem un kolēģiem. Mīlestība rada īpašu gaisotni un mieru.

Šefpavārs Antons Konstantinovs

20 gadu pieredze pavārmākslā, no kuriem 7 gadus strādājis restorānā “Bibliotēka” un Kolonāde kā banketu šefpavārs. No 2017. gada viesnīcas Baltvilla restorāna šefpavārs. Antona panākumu atslēga – izcila garšu un aromātu buķetes izjūta.

Restorāna vadītājs un vīnzinis Rihards Gulbis

10 gadu pieredze restorānu servisa organizēšanā un bāra darbā, strādājis restorānā “Bibliotēka”, “Steiku haoss”. No 2016. gada viesnīcas Baltvilla restorāna vadītājs un vīna speciālists. Padziļināti studē vīnzinības un franču valodu. Rihardam piemīt cieņpilna attieksme pret klientu un spēja rast risinājum klienta vajadzībām.

Desertu un kūku meistare Jeļena Kosicina

10 gadu pieredze konditorejā un desertu pagatavošanā. Savas prasmes ieguvusi strādājot uz kruīza kuģa Tallink. Pilnveidojusi savas zināšanas, apguvusi desertu un kūku gatavošanas mākslu. Ļenai piemīt talants radīt savas receptes un katram klientam izveidot individuālu kūku. Ļenas tortes garša ilgi paliek atmiņā.