Piknika grozs Baltvilla

Piknika grozs Baltvilla

Pasūti mūsu restorānā sagatavoto svaigo uzkodu un desertu piknika grozu līdzņemšanai un baudi pikniku dodoties pastaigā uz mežu, jūru vai savā dārzā!

Esam sagatavojuši piknika grozu: Baltvilla.

Piknika grozu lūgums pasūtīt vismaz 24 h pirms jūsu brīvdabas pasākuma.  Grozā ir uzkodas, ēdieni, dzērieni, kas ātri nebojājas un priecēs arī acis. Grozā ietilpst vienreizējās lietošanas galda piederumi, glāzes, salvetes, maisiņš atkritumu savākšanai.

tag
30.00 EUR*
2 personas
2 persona
* Minimālais pasūtījums 2 pers.
Pasūtīt loading gif

Piknika grozs Baltvilla

Piedāvājumā iekļauts:

  • Labāko siera izlase ar franču vīģu ievārījumu un ciabatta grauzdiņiem
  • Meksikāņu tortilja ar tunzivi un svaigsiera krēmu
  • Cēzara salāti ar vistas vai laša fileju pēc izvēles
  • Sendviči ar kūpinātu liellopu
  • Vistas iesmiņi ar sezama sēkliņām un BBQ mērci
  • Kišs ar spinātiem un ķiršutomātiem
  • Griķu miltu plātsmaize ar sezonas augļiem
  • Ūdens ar augļiem un garšaugiem
  • Pašu gatavota timiāna – laima limonāde
Pasūtīt loading gif

Pikniks - garšīgi, svaigā gaisā un mazliet romantiski!

Par mums

Mūsu restorāna galvenā vērtība ir cilvēki, kuri mīl savu darbu, gūstot no tā piepildījumu un gandarījumu. Mīlestība rada brīnumus garšā un atmosfērā, mīlestība rada sirsnīgas attiecības ar klientiem un kolēģiem. Mīlestība rada īpašu gaisotni un mieru.

Šefpavārs Antons Konstantinovs

20 gadu pieredze pavārmākslā, no kuriem 7 gadus strādājis restorānā “Bibliotēka” un Kolonāde kā banketu šefpavārs. No 2017. gada viesnīcas Baltvilla restorāna šefpavārs. Antona panākumu atslēga – izcila garšu un aromātu buķetes izjūta.

Restorāna vadītājs un vīnzinis Rihards Gulbis

10 gadu pieredze restorānu servisa organizēšanā un bāra darbā, strādājis restorānā “Bibliotēka”, “Steiku haoss”. No 2016. gada viesnīcas Baltvilla restorāna vadītājs un vīna speciālists. Padziļināti studē vīnzinības un franču valodu. Rihardam piemīt cieņpilna attieksme pret klientu un spēja rast risinājum klienta vajadzībām.

Desertu un kūku meistare Jeļena Kosicina

10 gadu pieredze konditorejā un desertu pagatavošanā. Savas prasmes ieguvusi strādājot uz kruīza kuģa Tallink. Pilnveidojusi savas zināšanas, apguvusi desertu un kūku gatavošanas mākslu. Ļenai piemīt talants radīt savas receptes un katram klientam izveidot individuālu kūku. Ļenas tortes garša ilgi paliek atmiņā.