Rezervācijas pieteikums

Piknika grozs Baltezers

Paldies par rezervāciju!

Mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā.

+371 60001466 Citi piedāvājumi

Piknika grozs Baltezers

Pasūti mūsu restorānā sagatavoto svaigo uzkodu un desertu piknika grozu līdzņemšanai un baudi pikniku dodoties pastaigā uz mežu, jūru vai savā dārzā!

Esam sagatavojuši trīs pikniku grozus: Baltvilla, Baltezers un Veģetārais.

Piknika grozu lūgums pasūtīt vismaz 2h pirms jūsu brīvdabas pasākuma.  Grozā ir uzkodas, ēdieni, dzērieni, kas ātri nebojājas un priecēs arī acis. Grozā ietilpst vienreizējās lietošanas galda piederumi, glāzes, salvetes, maisiņš atkritumu savākšanai. Pasūtījumiem sākot no 30.00 Eur, 15 km rādiusā ir bezmaksas piegāde.

tag
30.00 EUR*
2 personas
2 persona
* Iespējama bezmaksas piegāde * Minimālais pasūtījums 2. pers.
Pasūtīt loading gif

Piknika grozs Baltezers

Piknika grozā Baltezers iekļauts:

  • Labāko sieru izlase ar franču vīģu ievārījumu un čiabatas grauzdiņiem
  • Tortilja ar rostbifu, pikanto kim chi krēmu un ķirštomātiem
  • Sendviči ar mazsālītu lasi
  • Pašu gatavots humuss ar dārzeņu daiviņām
  • Kišs ar spinātiem un ķirštomātiem
  • Šokolādes / burkānu maffini
  • ūdens ar augļiem un garšaugiem
  • Pašu gatavota zemeņu- laima limonāde

Informācija un rezervācija

+371 60001466
Pasūtīt

Pikniks- garšīgi, pie ūdeņiem un mazliet romantiski!

Par mums

Mūsu restorāna galvenā vērtība ir cilvēki, kuri mīl savu darbu, gūstot no tā piepildījumu un gandarījumu. Mīlestība rada brīnumus garšā un atmosfērā, mīlestība rada sirsnīgas attiecības ar klientiem un kolēģiem. Mīlestība rada īpašu gaisotni un mieru.

Šefpavārs Antons Konstantinovs

20 gadu pieredze pavārmākslā, no kuriem 7 gadus strādājis restorānā “Bibliotēka” un Kolonāde kā banketu šefpavārs. No 2017. gada viesnīcas Baltvilla restorāna šefpavārs. Antona panākumu atslēga – izcila garšu un aromātu buķetes izjūta.

Restorāna vadītājs un vīnzinis Rihards Gulbis

10 gadu pieredze restorānu servisa organizēšanā un bāra darbā, strādājis restorānā “Bibliotēka”, “Steiku haoss”. No 2016. gada viesnīcas Baltvilla restorāna vadītājs un vīna speciālists. Padziļināti studē vīnzinības un franču valodu. Rihardam piemīt cieņpilna attieksme pret klientu un spēja rast risinājum klienta vajadzībām.

Desertu un kūku meistare Jeļena Kosicina

10 gadu pieredze konditorejā un desertu pagatavošanā. Savas prasmes ieguvusi strādājot uz kruīza kuģa Tallink. Pilnveidojusi savas zināšanas, apguvusi desertu un kūku gatavošanas mākslu. Ļenai piemīt talants radīt savas receptes un katram klientam izveidot individuālu kūku. Ļenas tortes garša ilgi paliek atmiņā.