Rezervācijas pieteikums

Īpašā ēdienkarte Take & go

Paldies par rezervāciju!

Mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā.

+371 60001466 Citi piedāvājumi

Īpašā ēdienkarte Take & go

Piedāvājam izvēlēties siltos ēdienus no mūsu jaunās ēdienkartes Take & go

Silta maltīte Baltvillas terasē vai pludmalē

 

Baudi maltīti uzreiz uz mūsu terases vai mūsu plašajā Baltezera pludmalē. Netraucēti atpūsties divatā vai kopā ar bērniem.

 

Viesnīcai pieguļošajā teritorijā ir ērti soli ar romantisku skatu uz ezeru. Plašajā  bērnu rotaļu laukumiņā mazie varēs izspēlēties svaigā gaisā. Iespējams arī ņemt līdzi pašiem savu piknika deķīti un paēst, lasīt grāmatu, dzert kādu siltu dzērienu vai baudīt vīnu un pastaigāties.

Rezervēt loading gif

Īpašā ēdienkarte Take & go

Take & go ēdienkarte:

  • Quesadilla ar vistu, sieru un meksikāņu pupiņām EUR 8 1/2 porcija EUR 4.5
  • Quesadilla ar lasi pildīta ar sieru, meksikāņu pupiņām EUR 9 1/2 porcija EUR 5
  • Pīrags pildīts ar liellopa gaļu pasniedzam ar krējumu un zaļumiem EUR 4
  • Pīrāgs pildīts ar kartupeļiem, sēnēm un sieru pasniedzam ar krējumu un zaļumiem EUR 3.5
  • Vistas gaļas bumbiņas ar spageti un pikanto tomātu vai sēņu mērci EUR 7.5
  • Liellopa gaļas bumbiņas ar spageti un pikanto tomātu vai sēņu mērci EUR 6.5
  • Pasta ar tunci, dārzeņiem un svaigi gatavotu pesto mērci EUR 7
  • Pasta Carbonara ar žāvētu bekonu, olas dzeltenumu un cieto sieru EUR 10
  • Pasta Bologneze klasiskā EUR 6.5
  • Apelsīnu un diedzētu kviešu smūtijs (0.33l) EUR 2.9
  • Tomātu, seleriju, diedzētu redīsu sēklu un garšvielu smūtijs (0.33l) EUR 2.9
  • Banānu- riekstu smūtijs (0.33l) EUR 3.8

Informācija un rezervācija

+371 60001466
Rezervēt

Baltvillas šefpavārs Antons sagatavojis take & go, iedvesmojoties no labākajiem street food gardumiem!

Par mums

Mūsu restorāna galvenā vērtība ir cilvēki, kuri mīl savu darbu, gūstot no tā piepildījumu un gandarījumu. Mīlestība rada brīnumus garšā un atmosfērā, mīlestība rada sirsnīgas attiecības ar klientiem un kolēģiem. Mīlestība rada īpašu gaisotni un mieru.

Šefpavārs Antons Konstantinovs

20 gadu pieredze pavārmākslā, no kuriem 7 gadus strādājis restorānā “Bibliotēka” un Kolonāde kā banketu šefpavārs. No 2017. gada viesnīcas Baltvilla restorāna šefpavārs. Antona panākumu atslēga – izcila garšu un aromātu buķetes izjūta.

Restorāna vadītājs un vīnzinis Rihards Gulbis

10 gadu pieredze restorānu servisa organizēšanā un bāra darbā, strādājis restorānā “Bibliotēka”, “Steiku haoss”. No 2016. gada viesnīcas Baltvilla restorāna vadītājs un vīna speciālists. Padziļināti studē vīnzinības un franču valodu. Rihardam piemīt cieņpilna attieksme pret klientu un spēja rast risinājum klienta vajadzībām.

Desertu un kūku meistare Jeļena Kosicina

10 gadu pieredze konditorejā un desertu pagatavošanā. Savas prasmes ieguvusi strādājot uz kruīza kuģa Tallink. Pilnveidojusi savas zināšanas, apguvusi desertu un kūku gatavošanas mākslu. Ļenai piemīt talants radīt savas receptes un katram klientam izveidot individuālu kūku. Ļenas tortes garša ilgi paliek atmiņā.