Rezervācijas pieteikums

Brīvdienas divatā

Paldies par rezervāciju!

Mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā.

+371 67840640 Citi piedāvājumi

Brīvdienas divatā

Brīvdienas kopā ar mīļoto, draudzeni, mammu vai citu tuvinieku ļaus jums izrauties no ikdienas rutīnas un vienkārši baudīt atpūtu.

 

  • Nakšņošana komfortablā numurā

 

  • Gardas vakariņas un brokastis

 

  • Spa masāža
Vasaras sezonā piedāvājam iespēju vakariņu vietā pasūtīt piknika grozu diviem!
tag
170 EUR*
2 personas
2 persona
* Piedāvājums paredzēts divām personām
Rezervēt loading gif

Brīvdienas divatā

Piedāvājumā iekļauts

  • Divvietīgs standarta numurs (1 diena / 1 nakts)
  • Masāžas spa salonā  (2 × 60 min)
  • Gardas vakariņas viesnīcas restorānā
  • Nākamajā rītā gardas brokastis

Kopā pavadītas brīvdienas ir lieliska iespēja baudīt sarunas, pastaigas un mieru no ikdienas rūpēm un steigas. Jūs priecēs Baltezera miers, priežu meža svaigais gaiss, pastaigas, relaksējoša vai uzmundrinoša masāža mūsu spa salonā, lai vakaru noslēgtu ar gardām vakariņas pie vīna glāzes viesnīcas restorānā.

Pēc dziļa un veselīga miega mūsu pavāri jums būs sarūpējuši gardas un bagātīgas brokastis, kuras siltā laikā varēsiet baudīt arī mūsu plašajā terasē.

Informācija un rezervācija

+371 67840640
Rezervēt

Romantiskas vakariņas ar saulrietu pār Baltezeru jums diviem!

Par mums

Mūsu restorāna galvenā vērtība ir cilvēki, kuri mīl savu darbu, gūstot no tā piepildījumu un gandarījumu. Mīlestība rada brīnumus garšā un atmosfērā, mīlestība rada sirsnīgas attiecības ar klientiem un kolēģiem. Mīlestība rada īpašu gaisotni un mieru.

Šefpavārs Antons Konstantinovs

20 gadu pieredze pavārmākslā, no kuriem 7 gadus strādājis restorānā “Bibliotēka” un Kolonāde kā banketu šefpavārs. No 2017. gada viesnīcas Baltvilla restorāna šefpavārs. Antona panākumu atslēga – izcila garšu un aromātu buķetes izjūta.

Restorāna vadītājs un vīnzinis Rihards Gulbis

10 gadu pieredze restorānu servisa organizēšanā un bāra darbā, strādājis restorānā “Bibliotēka”, “Steiku haoss”. No 2016. gada viesnīcas Baltvilla restorāna vadītājs un vīna speciālists. Padziļināti studē vīnzinības un franču valodu. Rihardam piemīt cieņpilna attieksme pret klientu un spēja rast risinājum klienta vajadzībām.

Desertu un kūku meistare Jeļena Kosicina

10 gadu pieredze konditorejā un desertu pagatavošanā. Savas prasmes ieguvusi strādājot uz kruīza kuģa Tallink. Pilnveidojusi savas zināšanas, apguvusi desertu un kūku gatavošanas mākslu. Ļenai piemīt talants radīt savas receptes un katram klientam izveidot individuālu kūku. Ļenas tortes garša ilgi paliek atmiņā.