fbpx

Banketa ēdienkarte 1

Šajā banketu ēdienkartē ietverta plaša uzkodu izvēle un divi pamatēdieni. Cena vienai personai 40 €. Minimālais pasūtījums no 20 pers.

Apraksts

Uzkodas un salāti

  • Klasiskie Cēzara salāti ar vistas fileju un sieru Grana Padano.
  • Svaigo lapu salati ar ceptiem ziedkāpostiem, aprikozēm, Sicīlijas olīvām, pistacijām un bazilika mērci.
  • Mazsālīta laša fileja ar lielajām melnajām olīvām.
  • Liellopa rostbifā tīti plāni griezti dārzeņi ar maigu Wasabi krēmu.
  • Tīģergarneļu tatars pasniegts ar paipalu olām, kinzu un trifeļu garšvielām.
  •  Vistas gaļas Teryaki iesmiņi ar konjakā izturētiem ananāsa gabaliņiem.

Pamatēdieni

  • Piles kajas Confit ar putotu burkānu biezeni, vitinātiem ķirštomatiem, un plūmju mērci.
  • Cepta sama fileja ar kartupeļu-kastaņu biezeni, Edamame pupiņam, krēmsiera mērci un sarkanajiem ikriem.