fbpx

Banketa ēdienkarte 2

Šajā banketu ēdienkartē ietverta plaša uzkodu izvēle un divi pamatēdieni. Cena vienai personai 40 €. Minimālais pasūtījums no 20 pers.

Apraksts

Uzkodas un salāti

Klasiskie Cēzara salāti ar tīģergarnelēm un sieru Grana Padano.
Siera Gorgonzola salāti ar vīģēm, ceptām batātēm, zemenēm, ķirštomātiem, salātlapām un aveņu- laima mērci.
Mazsālīts lasis pasniegts ar viegli salītiem gurķiem, redīsiem, cukurzirņiem, melno Tobiko un greipfrūta krēmu.
Tīģergarneles Āzijas marinādē.
Groziņi ar Yuzu krēmu un foreļu ikriem.
Šķiņķis Prosciutto ar meloni, svaigam ogām, rukolas lapām un Balsamico izturētiem šalotes sīpoliem.
Liellopa tartars ar kaperiem, paipalu olām un Dižonas sinepju krēmu.

Pamatēdieni

Lēni gatavots liellopa šķiņķa steiks ar mazajiem kartupelīšiem, Provansas zaļumu sviestu un sarkanvīna mērci.
Estragonā marinēta laša fileja ar grilētiem dārzeņiem un garneļu Veloute mērci.