Šajā banketu ēdienkartē ietverta plaša uzkodu izvēle un divi pamatēdieni. Cena vienai personai 45 €. Minimālais pasūtījums no 20 pers.
Apraksts
Uzkodas un salāti
Klasiskie Cēzara salāti ar grilētas vistas fileju.
Siers Burrata ar tomātiem, pašu gatavotu svaiga bazilika pesto un paprikas marmelādi.
Mazsālīta laša fileja ar lielajām melnajām olīvām.
Tunča tartars ar japāņu garšvielām un avokado – mango salsu.
Tīģergarneles saldskābā glazūrā ar Edamame pupiņam.
Rokfeller austeres ar kraukšķinātu bekonu.
Liellopa rostbifā tīti plāni griezti dārzeņi ar maigu Wasabi krēmu.
Brieža gaļas tartars ar ceptām baravikām un marinētiem ķiršiem.
Pamatēdieni
Grilēta Arktiskā palija ar japaņu rīsiem, glazētām šitake sēnēm, Edamame pupiņām, melno sezamu un kokosa-vaniļas mērci.
Sarkanvīnā gatavots brieža gaļas šķiņķis pasniegts ar mazajiem kartupelīšiem La Ratte, sviestā ceptām gailenēm un krēmīgo franču Bearnaise au Estragon mērci.