fbpx

Banketa ēdienkarte 2

Šajā banketu ēdienkartē ietverta plaša uzkodu izvēle un divi pamatēdieni. Cena vienai personai 45 €. Minimālais pasūtījums no 20 pers.

Apraksts

Uzkodas un salāti

  • Klasiskie Cēzara salāti ar grilētas vistas fileju.
  • Siers Burrata ar tomātiem, pašu gatavotu svaiga bazilika pesto un paprikas marmelādi.
  • Mazsālīta laša fileja ar lielajām melnajām olīvām.
  • Tunča tartars ar japāņu garšvielām un avokado – mango salsu.
  • Tīģergarneles saldskābā glazūrā ar Edamame pupiņam.
  • Rokfeller austeres ar kraukšķinātu bekonu.
  • Liellopa rostbifā tīti plāni griezti dārzeņi ar maigu Wasabi krēmu.
  • Brieža gaļas tartars ar ceptām baravikām un marinētiem ķiršiem.

Pamatēdieni

  • Grilēta Arktiskā palija ar japaņu rīsiem, glazētām šitake sēnēm, Edamame pupiņām, melno sezamu un kokosa-vaniļas mērci.
  • Sarkanvīnā gatavots brieža gaļas šķiņķis pasniegts ar mazajiem kartupelīšiem La Ratte, sviestā ceptām gailenēm un krēmīgo franču Bearnaise au Estragon mērci.